Akdoğan, Gürpınar İlçe Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme Tarihi: 04/10/2018

Akdoğan, Gürpınar İlçe Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi ve inşaatı tamamlanarak hizmete giren Gürpınar Kırgeçit Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan,Sağlık Bakanlığının belirlediği hedef ve stratejilere uygun olarak sağlık hizmeti sunulabilmesi için çalışmalarımız devam etmekte 2015’de ilk ihalesi yapılan 10 yataklı Gürpınar Devlet Hastanesibelirli nedenlerden dolayı yarım kalmıştı 10.09.2018 de ihaleye sunularak 01.10.2018’de başlanması hedeflenmektehastanemizin yılsonuna kadar sonu kadar halkımızın hizmetine sunmayı planlamaktayız, Hastanenin hizmete girmesiyle beraber vatandaşımızın ulaşa bilir hakkaniyetli, bir hizmet alacağını belirtti.

Hastane incelemelerinde bulunan Akdoğan ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş,Müdürlüğümüz kontrollük işini yürüten Sağlık Müdürlüğü Mimar Dilara Akdağ, Yapı Öğretmeni Erkan Paçal ve Yüklenici Firma Yetkililerinin de bulunduğu heyetle inşaat mahalli gezilerek inşaat sahasında görülen eksikleri ve plan dışı yapılması gereken tadilatları da tespit ederek, değişikliğin yapılması için yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Gürpınar Devlet Hastanesi incelemeleri sonrası Akdoğan, Gürpınar Kırgeçit’tegeçerek hizmete giren Aile Sağlık Merkezini ziyaret etti.yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Akdoğan, Kırgeçiteyaşayan vatandaşlarımızın birinci basamak sağlık hizmetini alabilecekleri gibi aile hekimlerinin de daha modern imkanlarla çalışabilecekleri bir merkeze kavuşmuş olduklarını ifade etti. Aile Sağlık Merkezi’nde görevli sağlık personeli ile sohbet ederek  yürütülen sağlık hizmetleri  hakkında bilgi aldı.

Akdoğan, Şimdi gelişim aşamasındayız. Bu yeni aşamada birinci önceliğimiz hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak. Bu nedenle bizler çalışanlarımızın sahada yaşadıkları sıkıntıları yerinde görmek ve en hızlı şekilde çözüm önerileri üretebilmek için buralardayız. Çalışanlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve en kısa sürede problemleri çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

• Akdoğan, Gürpınar İlçe Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu (1).JPG
  • Akdoğan, Gürpınar İlçe Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu (2).JPG