KADROYA GEÇİŞ SINAVI İSİM LİSTESİ

Güncelleme Tarihi: 10/03/2018

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ  12.03.2018 TARİHİNDE KADROYA GEÇİŞ SÖZLÜ SINAVINA KATILACAK PERSONEL LİSTESİ

SINAVIN ADI                                                                     :İl Sağlık Müdürlüğü Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Sınavı.

SINAV TARİHİ                                                      : 12/03/2018

SINAV YERİ                                                         : Van İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu

NOT                                                                                          : Van İl Sağlık Müdürlüğü, Gürpınar İlçesi , Edremit İlçesi , Tuşba İlçesi Ve İpekyolu İlçesi'nde Görevli Personellerin 12.03.2018 Tarihinde Sözlü Sınava Katılacak Personel Listesidir

Bilgileri Yer Alan Personellerin Belirlenen Saatlerde Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda Hazır Bulunmaları Gerekmektedir.

SBÜ Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İle Erciş Devlet Hastanesi Sözlü Sınavı Hastane İdaresince Yapılacaktır. Müdürlüğümüze Bağlı Diğer İlçelere Ait Sözlü Sınav Duyurusu Pazartesi Günü İnternet Sitemizden Yapılacaktır.

Sınav duyuru ilanı ve sınavda başarılı/başarısız olanlar Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

EK                                                                       :Sözlü sınava girecek taşeron Personel İsim Listesi için TIKLAYINIZ