Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat AKOĞANI, makamında ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 30/05/2018

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Genel Başkan Yardımcısı Himmet BAYAR Sağlık-Sen Van Şube Başkanı Hikmet BİLGİN ve yöneticileri ile birlikte, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat AKDOĞANI, makamda ziyaret ettiler.

Ziyarete sırasında Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici, Kamu Hastaneler hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır ÖNDEŞ, Başkan yardımcıları SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak, hazır bulundular.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van’da yapılan sağlık yatırımları ve projeleri hakkında Başkan Metin Memiş'e açıklamalarda bulundu. Sağlık alanında yapılan sohbet sonrasında İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde toplu halde fotoğraf çekildi.

• il saglik müdürünü ziyaret1.jpeg
  • il saglik müdürünü ziyaret2.jpeg